L’espai del menjador és un recurs educatiu de primer ordre per a la nostra escola. Respon a la necessitat de conciliar els horaris laborals de les famílies amb l’horari escolar de l’alumnat i contribueix a assegurar una alimentació sana i equilibrada, a educar bons hàbits alimentaris i rutines d’higiene personal, així com a desenvolupar capacitats d’autonomia personal, competència social i de convivència dels alumnes. Comptem amb cuina pròpia. La dieta és variada i saludable i prioritzem els productes de proximitat. Tenim menús especials per a casos d’al·lèrgies i d’intoleràncies alimentàries.

L’acollida matinal és un espai lúdic que afavoreix la conciliació dels horaris laborals de les famílies amb els horaris escolars. Els alumnes d’Educació infantil i primària poden accedir a aquest servei des de les 7:30 fins les 9:00h.

Els alumnes que es vulguin quedar-se a migdia a l’escola per fer deures o fins que que comencin les activitats extraescolars, poden acudir a l’aula d’estudi dirigit, que compta amb persones de suport.

És oberta tota la setmana de 14.00 a 15.00h.

El nostre alumnat porta uniforme a la Llar d’Infants, E. Infantil i E. Primària. A l’ ESO només xandall. Disposem d’una botiga virtual on podeu adquirir totes les peces necessàries.

A l’inici de curs, oferim el servei de compra de llibres i material de totes les etapes, a través de la plataforma virtual del centre.

Per tal de millorar la salut dels nostres adolescents, participem al Programa Salut-Escola. Professionals del Departament de Salut porten a terme accions de promoció de la salut, de prevenció de situacions de risc i atenció precoç per als problemes relacionats amb la salut mental, la salut afectiva i sexual, el consum de drogues, alcohol i tabac.

L’escola compta amb una assegurança d’accidents per a l’alumnat contractat amb UMAS. En cas d’accident que requereixi atenció hospitalària es portarà a l’estudiant a l’Hospital Verge de la Cinta o a la Clínica Terres de l’Ebre.