Col·legi Teresià

Famílies

EDUQUEM JUNTS

“Cada dia que hi ha col·legi, els meus fills comparteixen dues famílies, dues cases. Els educadors del centre són part d’aquesta gran família. Sé que el meu fill hi trobarà estima, confiança, empatia, col·laboració”.

Les mares i els pares són peces fonamentals de la nostra comunitat educativa, junt als educadors l’enriqueixen i l’enforteixen. Cal una comunicació fluïda i és important la seva participació en la vida del centre.

VINE A LA MEVA CLASSE

 

El dia que els pares poden venir a explicar la seva professió, o el seu hobby al col·legi és un moment especial per a pares i fills.

ASSOCIACIÓ DE FAMILIES D’ALUMNES (AFA)

 

  • L’AFA representa les famílies  del col·legi
  • S’involucra activament en actes del centre.
  • Condueix espais formatius.
  • Compta amb  representants al Consell Escolar

CONSELL ESCOLAR

 

Al Consell Escolar, les mares i els pares intervenen com a membres de la Comunitat Educativa a través de quatre representants escollits cada dos anys per les famílies del col·legi. Des del Consell Escolar participen en la vida del centre i vetllen pel seu bon funcionament.

EDUCAMOS: plataforma de comunicació

 

Educamos és una plataforma educativa que aglutina els processos pedagògics, de gestió i de comunicació del col·legi. Facilita una comunicació àgil i directa amb les famílies i permet tenir informació acurada del procés acadèmic dels fills.