8M al col·legi

El passat 8 de març, el Col·legi es va omplir de colors i missatges per celebrar el Dia Internacional de la Dona en una iniciativa que va implicar des de la llar d’infants fins als estudiants de l’ESO. Tots els alumnes van participar en una activitat especial carregada de significat i creativitat.

Cada estudiant va reflexionar sobre el significat d’aquest dia tan important, donant vida a una papallona única amb els seus colors. Però no es va tractar només d’una activitat artística; al darrere de cada papallona, els alumnes van plasmar petites reflexions personals, convertint aquestes obres en missatges voladors de consciència i esperança.

El resultat va ser espectacular: un mural conjunt a l’entrada del col·legi, on totes les papallones, amb les seves formes i colors diferents, van unir-se en una gran creació que simbolitza la diversitat, la bellesa i la força de la comunitat educativa enfront del repte de construir una societat més justa i igualitària.

Aquesta jornada no només va deixar un mural ple de bellesa i missatges poderosos, sinó que també va sembrar en els cors dels nostres alumnes la importància de la reflexió, l’empatia i l’acció per a la igualtat de gènere. Aprenentatges que, sens dubte, aniran més enllà de les parets del nostre col·legi.