Celebrem Santa Teresa

Aquest mes d’octubre és un mes assenyalat, ja que celebrem la festa de Santa Teresa. El divendres dia 14 va ser un dia molt especial on ens vam vestir de gala per la gran ocasió.  Els més grans van iniciar el dia amb una Eucaristia a l’església dels Dolors invitats a participar també tota la comunitat educativa a viure una festivitat.

A més, durant tot el dia vam realitzar tallers i activitats lúdiques per conèixer més a Teresa i veure la vida a través dels seus ulls.

A la tarda, els alumnes d’infantil i primària vam fer la celebració al pati de l’escola. Cada curs, des dels de 3 anys fins a 6è de primària, van anar desplegant una gran cadena humana que representava cadascun de nosaltres. L’objectiu era aprendre que entre tots, de cor a cor, convertir-nos en una SUMA BRILLANT i aconseguir allò que ens proposem i sobretot, tal com va fer Teresa, aconseguir transformar aquelles coses del món que no volem.

El dia va finalitzar amb diferents activitats lúdiques i una gran xocolatada tots junts. Així vam acomiadar un dia de celebració, d’alegria i de comunitat Teresiana.