Diada de Sant Jordi, JOCS FLORALS

El dia 23 d’abril, dia de Sant Jordi, és un dia on les roses i els llibres són els protagonistes i tota la comunitat educativa vam celebrar els Jocs Florals.

Vam poder gaudir amb els textos que van produir a classe els alumnes i amb els poemes que van recitar els més menuts. La música també va estar present. Els artistes del col·legi van interpretar diferents composicions i els alumnes de 1r de primària van interpretar una obra de teatre sobre un conte que havien escrit.

En aquesta edició, Cinta Moreso, mestra jubilada del col·legi, va ser la mantenidora de l’acte. El seu discurs es va centrar en el seu recorregut personal i professional i van aflorar sentiments i agraïments cap a tots els alumnes i les persones que l’han acompanyat durant tants anys. Cinta va remarcar la importància de la lectura i l’escriptura i va animar a tots els presents a explorar i descobrir el món a través dels llibres.