Com cada any arriba el 27 de gener

Quan arriba el 27 de gener per a tota la nostra comunitat educativa és una data molt especial. És un dia de celebració, de festa i ens sentim família. És Sant Enric!!!

Aquest any no hem pogut celebrar-ho el mateix dia, però el dilluns els petits han arribat a l’escola tots amb l’uniforme de gala. Les sabates ben embetumades i amb els calcetins blancs. Algunes noies portaven llaços, diademes, clips,… tot ben blanc i molt mudats tots! S’ha de notar que estem de festa! 

Els més grans del col·legi han marxat cap a la Casa Espiritualitat de Jesús per fer l’Eucaristia. Seguidament, els alumnes de 4t d’ESO han fet de guia a la resta de companys per la ruta Enric d’Ossó que  s’endinsa en un recorregut molt interessant pels llocs més significatius en la vida  de Sant Enric a Tortosa. 

Mentrestant al col·legi els alumnes de la llar, d’infantil i primària han fet activitats per veure quant coneixem Enric i… coneixem moltes coses! Hem fet la celebració d’Amics de Jesús on els alumnes de 1r han rebut la medalla i els de 3r la insígnia amb un somriure d’orella a orella i amb la felicitat de ser reconeguts com Amics de Jesús. 

A la tarda, per acabar la festa,  no podia faltar una bona xocolata calenta sucada amb galetes, música i uns bons balls!