Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

MEMORYTECA

 És un programa innovador que conté una selecció de jocs i materials ideals per estimular totes les funcions cognitives i les àrees curriculars d'Educació Infantil. A més, conté una sèrie de tècniques que ajudaran a influir en el desenvolupament integral dels infants i en els seus aprenentatges. 

El programa està basat en principis bàsics de la neurociència que ens expliquen com aprèn el cervell. El nostre objectiu és que tots els nens i nenes assoleixin el seu desenvolupament òptim de la forma més natural possible per a ells: JUGANT i a través de les EMOCIONS POSITIVES.

MEMORYTenint en compte la diversitat actual a les aules, aquest programa ofereix la possibilitat que tots els nens i nenes aprenguin d'una manera lúdica i motivadora, potenciant el treball en equip, permetent experimentar a través de materials manipulatius i tenint en compte com són de importants les emocions i com aquestes influeixen en els aprenentatges.

La societat actual canvia contínuament, cada dia estem exposats a diferents estímuls i situacions a què ens hem d'adaptar. És per això, que amb el nostre programa ajudem als nens i nenes a ser flexibles per adaptar-se a les situacions noves, a raonar de manera crítica ia analitzar la realitat per resoldre de manera autònoma els reptes que se'ls presentin en el seu dia a dia. Per aconseguir-ho, hem de facilitar-los eines per interactuar amb els altres assertivament i potenciar el pensament lateral, que consisteix a resoldre problemes d'una manera creativa.

 

 

TOP