Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

onMAT

Què és onMAT?

Les matemàtiques són una assignatura que requereix abstracció, dedicació, repetició i pràctica, aquesta aplicació la utilitzem per facilitar un millor coneixement de les matemàtiques per part dels alumnes i un major grau d'entusiasme per l'assignatura.

Utilitzem aquesta plataforma d'aprenentatge de matemàtiques creada com a continuació d'EntusiasMAT, metodologia pedagògica de matemàtiques per infantil i primària. ONMAT ofereix activitats que permeten un aprenentatge transversal, integral i contextualitzat de les matemàtiques, entès com un coneixement proper i aplicable a la seva vida quotidiana.

 Pensat per donar resposta a l'heterogeneïtat d'alumnes que hi ha a les aules que tenen diferents necessitats i que avancen a diferents ritmes. Així, l'aula ONMAT s'organitza en grups d'aprenentatge que treballen amb ritmes i objectius diferents: conviuen exercicis en entorns virtuals, treball cooperatiu, demostracions en gran grup, jocs i treball individual.

 

 

TOP