Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

Repte Experimenta

El nostre centre ha estat un dels 10 centres d’educació secundària  seleccionats d’entre 44 centres de 16 comarques catalanes per participar en el programa “Repte Experimenta” per als cursos 2022-2024. La finalitat del programa és l’acompanyament de les escoles i instituts perquè potenciïn l’experimentació científica a les seves aules partint d’aprenentatges basats en el Learn by Doing que afavoreixen la motivació dels alumnes i generen coneixements més profunds.

 La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut de Ciències del Mar del CSIC, junt amb la URV i l’Institut Català d’Investigació Química i empreses padrines del sector químic i biotecnològic, garantiran els dos centenars de professionals de l’àmbit de la ciència que acompanyaran els alumnes en el seu bateig experimental a les escoles.

D’entre els 10 centres seleccionats, el nostre és l’únic representant de les Terres de l’Ebre. Estem molt contents per la nostra participació en aquest programa, que de ben segur gaudiran molt els nostres alumnes, i com sempre, afavorirà l’aprenentatge significatiu i vivencial.

Imagen 1

 

 

 

TOP