Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

PEACE (ESO)

 Aquesta setmana a la classe d’anglès els alumnes de 2 ESO han executat unes activitats divertides  inspirades en una cultura de no violència i pau. Activitats que els han permès adquirir coneixements en un altre idioma, actituds i competències que han reforçat el seu desenvolupament com a ciutadans globals crítics i compromesos amb els seus drets i els d'altres persones. Amb el lema “Make Peace a Choice” els alumnes han pogut utilitzar la seva creativitat  per expressar-se en uns cartells, imatges, símbols que mostren la seva visió sobre la Pau. Una altra  font d’inspiració ha sigut  la cançó de John Lennon “Imagine” i les frases famoses d’uns dels lluitadors per la pau com :

“Peace begins with a smile”. Mother Teresa

“World peace begins with inner peace.” Dalai Lama

“Be the change you want to see in the world” Ganghi

“All we are saying give peace a chance” John Lennon.

L’objectiu de l’activitat adaptada a la classe d’anglès va ser entendre la importància de la pau en el nostre dia a dia i promoure valors com la solidaritat, el respecte, la tolerància i el diàleg.

 


TOP