Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

L'aventura de FER arriba al cicle superior!

Els de cicle superior ajudem a l'abella Fer. Com? La història gira al voltant d'un rusc d'abelles, en què una abella anomenada FER es troba amb un problema: la disminució de la població del rusc. Amb el suport dels seus companys Zanga, Work i Labora i de la seva àvia, la senyora Remei, plantejarà una sèrie de problemes i històries que permeten desenvolupar activitats.

Després de la presentació de l'aventura de FER les activitats es plantegen en tres blocs temàtics:

  • BLOC 1: Quina bona idea, Fer!
    L’abella FER descobreix la història d'una sèrie d'invents i inventors. A partir d’aquesta història es duu a terme una activitat que consisteix que l'alumne observi les activitats empresarials del seu entorn més proper, amb la visita a l’escola d’un empresari del territori.

 

  • BLOC 2: Els reptes de FER
    FER busca solucions per fer més viable el rusc, amb el suport de Zanga, Work i Labora i les converses amb la seva àvia, la senyora Remei. Es tracta de diferents relats que permeten descobrir aspectes empresarials i dur a terme una activitat que consisteix a simular la posada en marxa d’una idea empresarial, sorgida de diferents grups de treball.

 

  • BLOC 3: Històries d’empreses de la Catalunya Rural
    Es basa en 21 històries d’èxit empresarial dins del territori rural adaptades al nivell de cicle superior de primària per tal de donar a conèixer casos reals d'èxit professional en un entorn rural.

fer

TOP