TEL 977 44 04 44
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

El diari d'Anna Frank a BookFlix!

 

Iniciem el projecte d’Anna Frank dintre del programa BookFlix. Estareu pensant... què és BookFlix? BookFlix és un programa de lectura que s’ha iniciat aquest curs al cicle superior per fomentar la lectura entre l'alumnat. Aquest consisteix a recollir, reflexionar i exposar els llibres que els alumnes aniran llegint al llarg del curs, i a la vegada, compartir quina ha estat l’aventura lectora. A més a més, també s’exposaran les novel·les més llegides, juntament amb les novetats, perquè tots poguéssim conèixer els nous títols publicats.

Així doncs, un cop inicial el programa, encetem el nostre mural amb la publicació de la lectura clàssica que llegim els alumnes de 6è: Anna Frank. Ens sentim encoratjats, ja que amb aquesta lectura podrem reviure les emocions que desperta la tendra i terrible història d'una adolescent jueva, amagada durant dos anys, amb set persones més, en un espai molt reduït i secret. A més de conèixer les vivències d'Anna, podrem sentir la veu d'aquells fugitius dels nazis, amb la vida que donen els diàlegs; i s'endinsarà, gràcies a les acotacions, en un lloc i un ambient que encarnen una de les pàgines més llegides de l'Holocaust.

Tot aquest procés està immers dins d’un projecte que té com a objectiu endinsar-se en tot allò que envolta el diari: context històric, la descripció, les emocions... Si voleu conèixer com anem avançant en aquesta aventura, segui-nos a les xarxes socials.

Us mantindrem informats!

IMG-0058
IMG-0066
IMG-0065
IMG-0060
IMG-0063
IMG-0064
IMG-0059
IMG-0062
IMG-0067

 

TOP