TEL 977 44 04 44

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

MathXef

La setmana passada, els alumnes de cicle superior van realitzar un projecte interdisciplinari molt curiós, on l’objectiu d’aquest era aconseguir una tercera estrella Michelin al magnífic xef Fran López. Durant els primers dies, els alumnes varen treballar conceptes matemàtics i químics relacionats amb la cuina, així com els tipus de dietes, o investigar sobre qui és Fran i què és una estrella Michelin. Per conèixer més sobre aquest tema, es va programar una excursió a Barcelona a l’escola de cuina Hoffmann i al museu de les Matemàtiques.

Per finalitzar el projecte, els alumnes tenien un gran repte, presentat en forma de PBL, on se’ls proposava preparar unes tapes, amb uns requisits, per presentar-ho als inspectors de Michelin, i poder-li aconseguir la tercera estrella a Fran.

La sorpresa més gran va ser quan el divendres, el dia d’exposició de les tapes, Fran López va visitar el nostre centre i entregar els premis a les tapes premiades. Tot aquest procés final va ser enregistrat per la televisió local Canal 21, la qual en va fer ressò a la ciutat de Tortosa.

Des d’aquí volem donar l’henorabona a tots els petits cuiners i cuineres per les seves magnífiques creacions, i com no, agrair la participació de Fran López, juntament amb Canal 21.

A continuació podeu veure tot el procés explicat, així com també el petit reportatge televisiu.

Veure vídeo

 

 

TOP