Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

Objectiu Anual

OBJECTIU CURS 2020-2021

L‘objectiu d’aquest curs continuarà sent el mateix que els dos últims cursos: generar un nou mode de relació amb Déu, amb els altres i amb la realitat.

Volem seguir aprofundint en aquest nou mode de relació centrant-nos en la clau de la inclusió, de la reconciliació i de l’acollida de la diversitat. Per aquest motiu, el lema que hem escollit per acompanyar-nos i fer viu l’objectiu durant tot el curs és: Units.

C:\Users\pc\Downloads\Copia de LOGO CATALÁN FONDO.png

Amb el lema Units volem que els nostres alumnes s’adonin  que tot i ser únics, diferents i irrepetibles, ens relacionem els uns amb els altres de manera que acollim la diversitat i units som capaços de superar les nostres diferències i de fer-nos més forts. Som capaços de reconciliar-nos i d’estimar d’una altra manera. Com a inspiradora i com a repte hem escollit aquesta Paraula de Déu:

´Si només estimem als que ens estimen, quin mèrit tenim?´ ( Mt 5, 46-48 ) perquè el mèrit com a cristians està a estimar als diferents, als exclosos… Estimar en tota la seva diversitat i a tota la diversitat.

I estimar implica reconciliar-nos…, ja que només així podrem fer realitat el nostre objectiu i el més important: el Regne de Déu.

 

 

 

TOP