Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

Batxillerat Dual

Què és?

El Diploma Dual (títol de Batxillerat Dual) és un programa oficial de convalidació internacional de títols de batxillerat creat i desenvolupat per Academica International Studies, que permet als alumnes obtenir dues titulacions simultànies: la pròpia del seu país (el batxillerat espanyol) i l’American High School Diploma (batxillerat nord-americà).

El batxillerat del país propi es cursa de forma presencial en algun dels instituts del país, i l’American High School Diploma es cursa en la modalitat online.

Qui ho pot realitzar?

El nostre centre ofereix la possibilitat de matricular-se al programa Diploma Dual a l’alumnat de qualsevol centre educatiu. Únicament, el que s’ha de fer és passar per secretaria del nostre centre per a informar-se (o enviar un correu a l’adreça Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.)  i fer la inscripció a través de la pàgina web:    www.academicaschools.es/inscripcion/5114

El Diploma Dual (títol de Batxillerat Dual) l’iniciem mentre l’alumne cursa l’ESO (a partir de 2n d’ESO), i s’obté quan l’alumne ha acabat i ha aprovat 2n de batxillerat (amb una nota mitjana igual o superior a 6).

No és necessari que l’alumne que cursi el programa Diploma Dual faci el batxillerat al mateix centre educatiu en que es va matricular al programa mentre feia l’ESO. L’empresa Academica International Studies ha establert un conveni amb el nostre centre que possibilita que qualsevol alumne que marxi a fer, o estigui cursant, el batxillerat en un altre institut pugui seguir matriculat al programa de Diploma Dual a través del nostre centre, amb les avantatges econòmiques que això suposa. El fet que les matèries necessàries per convalidar els dos títols que no es cursen al batxillerat espanyol es cursen de forma paral·lela i online, amb conveni establert amb el nostre centre i la família de l’alumne, permet que l’alumnat no cal que estigui matriculat en el mateix centre on estigui realitzant el batxillerat espanyol.

 

Pla d’Estudis

Academica International Studies pot convalidar fins al 75% dels 24 crèdits que s’exigeixen per obtenir el American High School Diploma (títol de batxillerat nord-americà); aquesta convalidació es dóna per haver aprovat el 2n de batxillerat del país.

NOTA: Les matèries ombrejades amb color gris són les que queden convalidades pel fet d’aprovar el batxillerat del nostre país (amb una nota mitja igual o superior a 6).

Els alumnes del programa Diploma Dual han de cursar sis assignatures dels 24 crèdits: quatre assignatures del currículum obligatori i dues del currículum optatiu.

Així, el nostre centre ofereix la possibilitat de realitzar el programa Diploma Dual en 2, 3 o 4 anys. Observeu la següent taula:

Curs inici del programa

Anys durada del programa

Matèries

2n d’ESO

4 anys

2n d’ESO: English

3r d’ESO: English & Life Management Skills

4t d’ESO: U.S History & Optativa

1r Batxillerat: U.S Government/Economics

3r d’ESO

3 anys

3r d’ESO: English & Life Management Skills (optativa obligatòria)

4t d’ESO: English & US History

1r Batxillerat: American Government/Economics + Optativa

4 anys

3r d’ESO: English & Life Management Skills (optativa obligatòria)

4 d’ESO: English & US History

1r Batxillerat: American Government/Economics

2n Batxillerat: Optativa

4t d’ESO

3 anys

4t d’ESO: English & Life Management Skills (optativa obligatòria)

1r  Batxillerat: English & U.S History

2n Batxillerat: U.S Government/Economics & Optativa

1r Batx

2 anys

1r Batxillerat:  English, U.S History & Life Management Skills

(optativa obligatòria)

2n Batxillerat: English, U.S Government/Economics & Optativa

Metodologia - Com es treballa ?

L’alumne treballa les matèries seleccionades des de casa, amb ordinador (de forma online). El Programa posa a la seva disposició totes les plataformes, sistemes i eines que necessita i que s’agrupen en:

 • Recursos de comunicació entre alumne i professor, entre professor i pares, i entre professor i Director de Programa (perdona de referència del programa al centre).
 • Recursos de continguts i activitats, amb els quals l’alumne consulta, treballa i fa els deures.

A més a més, l’alumnat disposarà de 2h setmanals on podrà acudir al centre perquè el Director del Programa pugui resoldre-li dubtes, planificar el seguiment de les tasques a fer, ...

Altres característiques de la metodologia de treball / seguiment són:

 • Estudi, treballs i comunicació totalment en anglès.
 • Comunicació amb els professors americans per correu electrònic, missatges de text i/o videoconferència. El professorat està disponible seguint un horari preestablert (de 16:30 a 22:00 h hora peninsular).
 • Acompanyament d’un professor del col·legi, que actua com a Director del Programa al col·legi.
 • Demana un esforç mitjà d’entre 3 a 5 hores de treball setmanal.
 • Avaluació de l’alumnat de manera contínua, mitjançant l’observació del seu progrés en la consecució dels objectius proposats en cada mòdul.
 • Si no es fa cap activitat o no hi ha connexió al llarg de tota una setmana, el professor dels EUA contacta amb el/la director/a de Programa al Centre.
 • Realització de controls per conèixer l’evolució dels alumnes.
 • Informe del progrés de l’alumne a mig semestre.
 • Tramesa d’un informe al final de cada semestre amb les qualificacions.

Estudiants preparats per al futur

El Diploma Dual és un programa interdisciplinari que prepara els estudiants per adquirir els millors nivells de competència sobre la base de tres objectius:

 • Immersió lingüística en anglès:
  • El programa es desenvolupa al 100% en anglès, però va molt més enllà de l’aprenentatge de l’idioma. Els alumnes pensen i treballen en anglès.
 • Immersió tecnològica (aprenentatge digital):
  • En el treball en una plataforma virtual, l’alumne té un paper actiu, marca el seu ritme d’aprenentatge, és responsable de la construcció dels seus coneixements i és protagonista del seu propi procés formatiu.
 • Immersió personal (autogestió, responsabilitat i maduresa):
  • L’alumne adquireix responsabilitat i maduresa en el treball, amb un alt nivell d’autonomia, aprenentatge de la gestió del temps, capacitat d’adaptació i flexibilitat per treballar en entorns diferents i multiculturals.

Quins títols aconsegueixen els alumnes?

Un cop els alumnes hagin acabat el programa de Diploma Dual, hauran aconseguit:

 • Títol de Batxillerat espanyol.
 • Títol de Batxillerat nord-americà, EEUU (American High School Diploma)

Aquest segon títol s’ha cursat en modalitat online en un centre autoritzat d’Academica International Studies (com és el Col·legi Teresià de Tortosa).

Els preus

Els preus que oferim a les famílies/alumnes són vertaderament atractius. A continuació trobareu informació en dues taules:

 • la primera són els preus que ofereix l’empresa Academica a qualsevol família que vulgui cursar el programa Diploma Dual matriculant-se directament a ells.
 • en la segona taula teniu els preus que ofereix el nostre col·legi a les famílies que vulguin cursar el programa Diploma Dual matriculant-se a través del col·legi.

  

image

Presentació del programa Diploma Dual (en català):Documents guia

  TOP