TEL 977 44 04 44
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

Symbaloo

Què és symbaloo?

symbaloo-EDUUn dels principals problemes que tenim com a docents és gestionar la gran quantitat d'enllaços, programes, pàgines, wikis, vídeos, aplicacions, etc, que necessitem per enriquir la nostra pràctica educativa, i tenir-los ordenats amb un accés immediat.

Aquesta eina que presentem aquest any facilitarà tota aquesta tasca.

Symbaloo EDU és una aplicació web gratis per a estudiants i professors que permet crear escriptoris virtuals on podrem recopilar i organitzar les nostres pàgines web preferides en un únic lloc, sent accessible des de qualsevol ordinador, tablet o smartphone.

És una aplicació que permet tenir a l'abast, en qualsevol moment i qualsevol ordinador, tots els enllaços que prefereixis a totes les pàgines que vulguis. Té una interfície moderna i atractiva per la seva capacitat de permetre que es comparteixin els enllaços amb els altres, així com també la possibilitat d'inserir un bloc, wiki o qualsevol suport que admeti codi HTML.

Pots fer del Symbaloo de la classe una pàgina d'inici (webmix), des d'on vagis fàcilment als llocs elegits. Els continguts (enllaços) es distribueixen en forma de blocs (matèries).

Crear un escriptori virtual és una pràctica que a tots els docents ens interessa, ja que facilita a tota la comunitat educativa l'accés a la informació.

Per poder visitar els nostres symbaloo, cliqueu en els següents enllaços: (en construcció)

Symbaloo 3r

Symbaloo 4t

Symbaloo 5è

Symbaloo 6è

TOP