TEL 977 44 04 44
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

Pastoral

Volem un canvi en la nostra pastoral que afavoreixi l’aprenentatge espiritual, generi experiència i enforteixi la identitat teresiana.

  • Desenvolupar la intel·ligència espiritual en el currículum.
  • Anar cap un nou lideratge espiritual.
  • Generar experiències connectant vida i evangeli.

 

Acollim la invitació del XVII Capítol General de la CSTJ i de la Laudato Si, d’assumir l’ètica de la cura. El Nostre Objectiu per al 2018/19 és: Generar una nova forma de relació amb Déu, amb els altres i amb la realitat. Entenem que educar és un fet relacional, una trobada que té una finalitat educativa.

L’objectiu de l’escola teresiana és educar subjectes de trobada i transformadors socials. Per això subratllarem especialment aquesta dimensió de SUBJECTES DE TROBADA, persones capaces de viure des de dins, en relació amb els altres i amb la realitat, obertes a la transcendència i a la relació amb Déu.

Concretarem i desenvoluparem les competènciesque possibiliten anar fent vida, tenint en compte la mística de l’educació teresiana, que ens invita a obrir els ulls i l’oïda, a aprendre  percebre, a tocar el sofriment i a redescobrir el gust per la trobada.

 

PLA DE PASTORAL

TOP