TEL 977 44 04 44
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

TurisTIC Challenge

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO han realitzat un projecte anomenat TurisTIC Challenge que està impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Es tracta d’una proposta amb dinàmiques de treball en equip a l’aula i sortides de descoberta, el Turistic Day Challenge.

Van decidir participar perquè era un projecte lligat amb el tarannà de l’escola, ja que fa anys que realitzem el Design For Change i realitzem activitats que es fomenten en el Visual Thinking. A més, aquest projecte busca que siguin els alumnes qui dissenyen el turisme familiar del futur a les Terres de l’Ebre. Per tant, és un projecte que potencia molt la seva creativitat per cercar propostes innovadores mitjançant una plataforma web amb recursos educatius i, sobretot, fomentant el respecte per al medi ambient i promovent la sostenibilitat.

Els alumnes tenien un repte anomenat Platja Innovadora.  Aquest consisteix en convertir el nostre territori en una referència de turisme familiar; especialment la Bassa de les Olles de l’Ampolla.

Cal dir que els nostres alumnes van ser molt innovadors i van poder veure el nostre territori amb una altra mirada!

 

 

TOP