TEL 977 44 04 44

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

Festival final de curs 2018!

El Col·legi Teresià i l'auditori Felip Pedrell han vibrat amb il·lusió i alegria amb els seus alumnes, professors i pares durant la festa de fi de curs. Moltes han estat les emocions viscudes durant les diferents actuacions, començant amb els més petits, fins als més grans. 

El treball i els aprenentatges d'aquest curs s'ha vist culminat amb un festival on els nens han estat els màxims protagonistes ballant, gaudint i interpretant cançons.
Durant el matí, però, a les instal·lacions del nostre col·legi ja havia començat la festa amb una Jornada Esportiva on va participar-hi tota la comunitat educativa. 
Finalment, després del lliurament de diplomes als de P-2, P-3, 6è i 4t ESO, va tenir lloc un gran sopar que va posar fi a aquesta jornada festiva.

Volem agrair la participació a tots els alumnes, famílies, professors, i especialment, a l'AMPA, per la magnífica organització de la festivitat; junts formem una gran família. 

Veure les fotografies de la jornada! 

TOP