TEL 977 44 04 44
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

FundEO

La Companyia de Santa Teresa de Jesús va crear l'any 2004 la Fundació Enric d'Ossó (FundEO) per tal de donar suport a la tasca realitzada per les Germanes Teresianes a països en vies de desenvolupament a Amèrica i Àfrica.

fundeoweb.jpg
 
 
 
 
 
 

Descarregar "Memòria Resum de l'any 2018"

Butlletí número 11

PROJECTE FundEO

La Fundació Enrique d'Ossó (FundEO) és una Organització No Governamental de Desenvolupament promoguda per Companyia Santa Teresa de Jesús.

Recolza projectes al desenvolupament que contribueixen a la millora de la qualitat de vida de pobles exclosos d'Amèrica Llatina i Àfrica per mitjà de l'educació formal i no formal, la capacitació laboral de dones i joves i l'atenció sanitària. Promou accions per la sensibilització de la nostra societat. Ofereix experiències de Voluntariat internacional en països del Sud on cada voluntari s'apropa a realitats culturals noves.

Per a FundEO són prioritaris els projectes que promoguin:

  • L’educació, la cultura i els valors espirituals.
  • La formació professional, la promoció de la dona, la seva integració social i la defensa dels seus drets. La salut, mitjançant l’atenció primària, el sanejament, la potabilització de l’aigua, la nutrició, la formació sanitària, la salut preventiva, l’atenció maternoinfantil, entre d’altres.

Cada curs els col·legis de la FET treballem per un projecte concret

 

Projecte 2019-20

Aquest curs col·laborarem  amb els centres teresians de Camagüey, Camajuaní i l’Havana (Cuba). Aquest curs centrarem la nostra ajuda en el projecte “PASTORAL DEL ADULTO MAYOR Y LA SALUD”

 Les activitats que s’organitzen a favor del projecte  es destinen a millorar les condicions de vida d’un grup de gent gran facilitant-los els recursos bàsics i l’atenció personal  necessàries.

Formar per a la transformació social suposa educar persones acollidores que contemplin la realitat des d’una mirada crítica de la realitat social, capaces de valorar la diferència com una riquesa, compromeses amb la justícia i la pau, capaces de comprometre’s al servei del bé comú, en la defensa dels drets humans i en la justa distribució dels recursos.

PEI Missió. Eduquem Transformadors Socials

TOP