TEL 977 44 04 44
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

Objectiu Anual

 El nostre objectiu per al curs 2019-20 seguirà sent el mateix que el curs passat:

Generar un nou  mode de relació amb  Déu, amb els altres i amb la realitat.

Mantenim el mateix objectiu perquè volem aprofundir en aquesta nova manera de relació que ens porti a una revolució i a una evolució. Revolucionar per evolucionar com a persones, com a societat. Per això fem aquest joc de paraules en el nostre lema: R-evolucionem? És pregunta i invitació a la vegada: pregunta, perquè volem qüestionar les nostres relacions, la nostra manera de situar-nos en el món; i invitació perquè volem fer alguna cosa per canviar, per revolucionar el nostre món amb la força de l'amor, en el concret, en el petit de cada dia. D'aquí el fragment de la Paraula de Déu en la qual ens hem inspirat:

Alguna cosa comença a néixer, no us n’adoneu??" (Is, 43,19).Imagen 1

En el logo veiem un cel nou, amb un altre color, no és blau ... "Cel nou, terra nova ...". La R-evolució neix des de dins, amb força; i és com una espiral, en moviment, eixamplant-se i aprofundint ... I aquesta força es veu en la tija, amb les fulles brollant, la vida que sorgeix ...

Assistim a una nova creació però no com a simples espectadors, sinó que estem convidats a crear, a canviar, a r-evolucionar. I ho fem tal com som, comptant amb els dons que tenim cada un, que són diferents ... Per això les lletres tenen colors diferents, estan construïdes amb formes diferents, perquè amb el que som cada un / a, amb l'aportació de cada un construïm aquest món nou de relació que el canvia i el transforma tot. Ningú pot romandre indiferent i aliè a aquesta R-Evolució.

La proposta pedagògic-pastoral consisteix a plantejar l'objectiu com un gran Projecte de Comprensió: amb un tòpic  generatiu, fils conductors i metes de comprensió. La idea és que tot el que fem i visquem en aquest curs -programacions d'assignatures, organització i reunions, activitats escolars i extraescolars, projectes, Quarts d'Hora, Celebracions i dinàmiques- s'elabori i dissenyi dins ell.

R-Evolucionem?

Fils conductors

  1. Els nostres models de relació amb les persones, amb les coses i amb Déu afecten el nostre Planeta?
  2. Som conscients que els nostres actes deixen empremta?
  3. Ens sentim part d’un tot interconnectat?

Metes de Comprensió

  • La comunitat educativa reconeix la figura de Jesús com a model d’atenció, relació i cura.
  • La comunitat educativa desenvolupa una mirada contemplativa i empàtica davant el que succeeix.
  • La comunitat educativa desenvolupa una mirada crítica cap a les seves pròpies accions i decisions.
  • La comunitat educativa compren que tots els actes tenen repercussió perquè tot està interrelacionat.
  • La comunitat educativa aprèn a conviure en harmonia amb la natura i amb l’ésser humà, especialment amb els empobrits, que són el que més pateixen les conseqüències de la destrucció mediambiental. (ODS 13 - acció pel clima).
  • La comunitat educativa coneix, es compromet i actua en coherència amb les 7R del consumidor ecològic (reflexionar, respectar, reparar, reduir, redistribuir, reutilitzar, reciclar).

#rEvolucionamos           #rEvolucionem                #erAldartu

 

 

 

 

TOP